Classificat per a la següent fase de la copa federació

Clasificado para la siguiente fase de la copa federación

20/05/17 CHC ALEVI

CH CASTELLBISBAL - JOAN MARAGALL "B" negre

Ha estat l’últim partit de la temporada, un partit molt difícil amb una primera part guanyada però les darreres perdudes. A seguir treballant i entrenant.
Castellbisbal!!!

Ha sido el último partido de la temporada, un partido muy difícil con una primera parte ganada pero las últimas perdidas. A seguir trabajando y entrenando.

LA TAULA CHC

CHC JUVENIL

05-2017 Jornada JUVENIL CHC

H, SANT CUGAT 24- ch CASTELLBISBAL33.

Victoria de nuestros chicos en St. Cugat, en nuestro tercer partido de copa.
El equipo consiguió una victoria muy importante de cara a seguir en la siguiente ronda de esta copa ante un equipo que nos exigió tener una actitud defensiva intensa durante todo el partido.
Los nuestros jugaron durante todo la primera parte por delante del marcador que al finalizar el primer periodo Iván ganando por dos goles de diferencia.
En la segunda parte, nuestros chicos tuvieron que hacer un esfuerzo más grande, ya que el St. Cugat nos remontó y se pusieron por delante, el equipo supo estar a la altura y con una actitud defensiva muy buena y acierto de cara al gol, y con muy buena actuación de nuestros porteros, se dio la vuelta al marcador, con un resultado final de 24-33.

Victoria dels nostres nois en St. Cugat, en el nostre tercer partit de copa.
L'equip va aconseguir una victòria molt important de cara a seguir en la següent ronda d'aquesta copa davant un equip que ens va exigir tenir una actitud defensiva intensa durant tot el partit.
Els nostres van jugar durant tot la primera part per davant del marcador que en finalitzar el primer període Iván guanyant per dos gols de diferència.
En la segona part, els nostres nois van haver de fer un esforç més gran, ja que el St. Cugat ens va remuntar i es van posar per davant, l'equip va saber estar a l'altura i amb una actitud defensiva molt bona i encert de cara al gol, i amb molt bona actuació dels nostres porters, es va donar la volta al marcador, amb un resultat final de 24-33.

diumenge, 7 de maig del 2017

Próximos partidos CHC

Jornada 4 (COPA FEDERACION CATALANA) Juvenil

CHC JUVENILH SANT CUGAT   -      CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jornada 11          13/05/2017             13:30h  infantil

Club Handbol Castellbisbal   -  EH COOPERATIVA SANT BOI

Pabellón la illa

06-05-2017 Jornada 3 (COPA FEDERACION CATALANA) CHC JUVENIL

CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL 38 – GEIEG 18

Gran partit dels nostres nois contra el GEIEG.
Un partit en el qual els nostres van estar molt seriosos tant en defensa com en atac, i que la nostra porteria va estar molt encertada en els llançaments de l'equipo rival, que no va poder desplegar el seu joc contra els nostres en finalitzar la primera part amb un parcial de 20-9.
En la segona part els nostres nois no van baixar el nivell demostrat en la primera part i van seguir amb la mateixa tònica que en la primera, amb una actitud i lliurament fins a finalitzar el partit. Amb un resultat final de 38-18.
Felicitats per aquesta gran victòria.

Gran partido de nuestros chicos contra el GEIEG.
Un partido en el que los nuestros estuvieron muy serios tanto en defensa como en ataque, y que nuestra portería estuvo muy acertada en los lanzamientos del equipo rival, que no pudo desplegar su juego contra los nuestros al finalizar la primera parte con un parcial de 20-9.
En la segunda parte nuestros chicos no bajaron el nivel demostrado en la primera parte y siguieron con la misma tónica que en la primera, con una actitud y entrega hasta finalizar el partido. Con un resultado final de 38-18.
Felicidades por esta gran victoria.

06-05-2017 - Jornada 10 CHC ALEVÍ

CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL 10 - ESCOLA BISBAT D'EGARA HT 6

Bon partit de tots per acabar amb l'últim partir de lliga.
Hem guanyant les tres primeres parts amb molt bon joc per part de tots els jugadors tant en atac com en defensa.
Felicitats a l'equip pel resultat final .

CH CATELLBISBAL 10 - ESCUELA OBISPADO De EGARA 6

Buen partido de todos para acabar con el último partir de la liga
Hemos ganando las tres primeras partes con muy buen juego por parte de todos los jugadores tanto en ataque como en defensa.
Felicidades al equipo por el resultado final

06-05-2017 Jornada 10 CHC BENJAMÍ

CATALUNYA (B) NEGRE 4 - CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL 12

Bon partit de tots per acabar amb l'últim partir de lliga. L'equip a mostrat bona actitud en atac i amb forces recuperacions en defensa.
Felicitats a l'equip pel resultat final.

Buen partido de todos para acabar con el último partir de liga. El equipo ha mostrado buena actitud en ataque y con fuerzas recuperaciones en defensa.
Felicidades al equipo por el resultado final.

GIMNAS ESCOLA JOAN MARAGALL - Pista 1

C/ DE LES ESCOLES, 12 08172 SANT CUGAT DEL VALLÉS (BARCELONA)

HANDBOL - INFANTIL

6/05/2017 12:30h Jornada: 6

ESCOLA SAFA GAVÀ HANDBOL - CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL

C/Pompeu Fabra, 126-130 GAVÀ COL.LEGI SAFA

29/04/17 Jornada 2 COPA FEDERACIÓ JUVENIL MASCULINA CHC JUVENIL

Vilamajor 27 – CH CASTELLBISBAL 33

Gran partido de nuestros chicos contra el Vilamajor.
Nuestro equipo jugo a un gran nivel, con acierto de cara al gol.
Y a pesar de que al finalizar la primera parte estábamos perdiendo de un gol, nuestros chicos supieron sobreponerse con un gran esfuerzo físico hasta el final del partido.
Con un resultado final de 27-33.

Gran partit dels nostres nois contra el Vilamajor.
Nostre equipo jugo un gran nivell, amb encert de cara al gol.
I a pesar que en finalitzar la primera part estàvem perdent d'un gol, els nostres nois van saber sobreposar-se amb un gran esforç físic fins al final del partit.
Amb un resultat final de 27-33