dilluns, 20 de febrer del 2017

Club Handbol Castellbisbal JUVENIL

 

19/02/17 Jornada 16 CHC JUVENIL

CH La Salle Montcada 30 – CH Castellbisbal  29

Derrota per un gol en un partit aspre i sense gaire encert en les nostres dos àrees.
Un partit que encara que sembli sorprenent ens pot servir, a tots els que formem part del juvenil del CH Castellbisbal, per saber el que no hem de fer. També ha de servir com punt d’inflexió, començant per l’equip tècnic, per saber competir, saber guanyar i saber perdre.
Sabem que som un bon grup y que aquesta derrota, no per ser dolorosa, ens ha de conjuntar mes a l’hora d’esforçar-nos i en l’hora de insistir en la practica i millora diària del nostre esport.Derrota merescuda.

CH La Salle Moncada 30 – CH Castellbisbal 29
Derrota por un gol en un partido áspero y sin mucho acierto en nuestras dos áreas.
Un partido que aunque parezca sorprendiendo nos puede servir, a todos los que formamos parte del juvenil del CH Castellbisbal, para saber el que no tenemos que hacer. También tiene que servir como punto de inflexión, empezando por el equipo técnico, para saber competir, saber ganar y saber perder. 
Sabemos que somos un buen grupo y que esta derrota, no para ser dolorosa, nos tiene que conjuntar mes a la hora de esforzarnos y en la hora de insistir en la práctica y mejora diaria de nuestro deporte.Derrota merecida.

18/02/17 JORNADA 3 CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL ALEVÍ

CH CASTELLBISBAL 4 - JOAN MARAGALL (A) VERMELL 12
Ha estat un partit molt difícil per la nostra part ja que no vam jugar al màxim de les nostres capacitats, tenint en compte que l'altre equip va jugar molt be les quatre parts. De les derrotes s’aprèn i aquest partit ens servirà per millorar.
Ànims i a seguir treballant!!!!

Ha sido un partido muy difícil por nuestra parte puesto que no jugamos al máximo de nuestras capacidades, teniendo en cuenta que el otro equipo jugó muy bien las cuatro partes. De las derrotas se aprende y este partido nos servirá para mejorar.
Ánimos y a seguir trabajando!!!!




diumenge, 19 de febrer del 2017

18/02/17 JORNADA 3 CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL BENJAMÍ

CH CASTELLBISBAL 8 - JOAN MARAGALL (A) VERMELL 8

Molt bon partit per part de tots!
Hem començat molt bé la primera part, jugant molt bé, fent bones combinacions i bona defensa. La segona i tercera part ens ha costat més i no les hem pogut guanyar. La última però, hem tornat a fer una magnífica part per acabar amb el resultat final de 8-8.
Felicitats a tots!!!

Buen partido por parte de todos!
Hemos empezado muy bien la primera parte, jugando muy bien, haciendo buenas combinaciones y buena defensa. La segunda y tercera parte nos ha costado más y no las hemos podido ganar. La última hemos vuelto a hacer una magnífica parte para acabar con el resultado final de 8-8.
 Felicidades a todos! !!







dilluns, 13 de febrer del 2017

12/02/17 Jornada 15 CHC JUVENIL

  CASTELLBISBAL 32 -  VALLAG 23
Partit de dos equips que volen entrar al top 8 on els nois de Castellbisbal van fonamentar la victòria en un enorme treball defensiu des del qual van poder anticipar-se a les seves atacs i sortir al contraatac cop i un altre i trencar el partit. Màxima efectivitat en les combinacions i obertures dels nostres jugadors i una sòlida defensa ens dan2 / punts per seguir en la lluita del top 8.                   
A partir d'. Aquí cada partit una final la setmana que ve partit a la Salle Montcada .a continuar
Molt bé pels nois !!!!

 Partido de dos equipos que quieren entrar en el top 8 donde los muchachos de Castellbisbal fundamentaron la victoria en un enorme trabajo defensivo desde el cual pudieron anticiparse a sus ataques y salir al contraataque una y otra vez y romper el partido. Máxima efectividad en las combinaciones i aperturas de nuestros jugadores y una sólida defensa nos dan2/puntos para seguir en la lucha del top 8.                       
 A partir de. Aquí cada partido una final la semana que viene partido en la Salle Moncada .a continuar.
Muy bien por los chicos!!!!      



11/02/17 Jornada: 5 Volta: 2 CHC INFANTIL

Handbol Castellbisbal  17-45 La Salle Bonanova:

Partit amb un bon inici, aconseguint un marcador igualat i jugant amb molta intensitat. Hem trobat facilitats ofensivament utilitzant be als extrems, però defensivament hem sigut bastant vulnerables. Al segon període Bonanova ha sigut molt agressiu ofensivament i han agafat molta distancia, i això ens ha afectat a nivell emocional a la recta final del partit, degut al cansament ja que érem pocs jugadors ens ha costat molt mantenir el ritme fins al final. Poc a poc per això, aprenem mes i formem un bon equip, si seguim sent constants i tenint paciència sortiran coses molt interesants de cara al futur! Avui ens ha faltat un dels nostres àgils extrems i dos intensos laterals que desitgem que puguin reunir-se amb la resta per al pròxim partit! Moltes gracies a tots per seguir animant i creient en aquest gran equip! 1,2,3 Pota-rojos rraaaa!!!

Crónica  
Handbol Castellbisbal  17-45 La Salle Bonanova:
Partido con un buen inicio, consiguiendo un marcador igualado y jugando con mucha intensidad. Hemos encontrado facilidades ofensivamente utilizando bien los extremos, pero defensivamente hemos sido bastante vulnerables. En el segundo periodo Bonanova ha sido muy agresivo ofensivamente y han cogido mucha distancia, y eso nos ha afectado a nivel emocional en la recta final del partido, debido al cansancio ya que éramos pocos jugadores nos ha costado mucho mantener el ritmo hasta el final. Poco a poco por eso, aprendemos más y formamos un buen equipo, si seguimos siendo constantes y teniendo paciencia saldrán cosas muy interesantes de cara al futuro! Hoy nos ha faltado uno de nuestros ágiles extremos y dos intensos laterales que deseamos que puedan reunirse con el resto para el próximo partido! Muchas gracias a todos por seguir animando y creyendo en este gran equipo! 1,2,3 Pota-rojos rraaaa !!


11/02/17 Jornada 2- Volta: 2 CHC ALEVÌ

  ESC. PERE VIVER I AYMERICH 11 -  CH CASTELLBISBAL 5

Este sábado 11 de septiembre, nuestros alevines en el pabellón de Can Jofresa de Terrassa solo pudieron sacar un empate de los cuatro tiempos disputados.
Aunque no se ganará el partido, los chicos pusieron muchas ganas y mucha intensidad. 
Muy bien por los chavales!!!

Aquest dissabte 11 de setembre, els nostres alevins al pavelló de Can Jofresa de Terrassa només van poder treure un empat dels quatre temps disputats.
Tot i que no es guanyarà el partit, els nois van posar moltes ganes i molta intensitat.
Molt bé pels nois !!!!

11/02/17 Jornada 2 Volta: 2 CHC BENJAMÍ

CH CASTELLBISBAL  7 - L'OLIVERA 9
El equipo Olivera nos ganaron dos parte la tercera empatamos y la última ganamos.
Los benjamines están demostrando cada partido, las ganas de jugar bien y  de pasarlo bien,
Buen partido campeones!!!

L'equip Olivera ens van guanyar dues part la tercera vam empatar i l'última vam guanyar.
Els benjamins estan demostrant cada partit, les ganes de jugar bé i de passar-ho bé,
Bon partit campions !!!!