diumenge, 29 de gener del 2017

29-01-17 Jornada 13 CHC JUVENIL

VICTÒRIA MERESCUDA, NOIS ENHORABONA!!!!!!

CH CASTELLBISBALL 24  -  HANDBOL AE FORNELLS 22

Partit en el que en la primera part, els dos equips van lluitar cara a cara fins al descans, que equedat   11-12.
I a la segona part la nostra defensa va ser mes forta i amb l'encert en atac van guanyar a un bon equip.

dissabte, 28 de gener del 2017

28-01-17 Jornada: 3 Volta: 2 CHC INFANTIL

CH CASRELLBISBALL 13 - H. CLARET 21

Partit molt igualat fins els últims 10 minuts de la segona part! Molta intensitat per part de tots, vam tenir una bona primera part ofensivament, gracies a contraatacs ben finalitzats, però en estàtic ens costava molt, ja que ens van fer defensa en zona, la cal ens va agafar per sorpresa i ens va costar molt reaccionar! Defensivament vam estar una mica mes fluixos que als darrers partits, ens va costar mes parar-los i executaven amb comoditat ! Mica en mica per això, tenim millors sensacions, ja que hem pogut gaudir de competir les ultimes tres jornades fins l’últim minut i amb marcadors mes igualats! Li enviem recorda a un dels nostres extrems que no va poder assistir al partir i esperem que pugui jugar el proper partit contra Cornella

dijous, 26 de gener del 2017

diumenge, 22 de gener del 2017

22-01-17 -Jornada 12 CHC JUVENIL

LA CRÒNICA DEL PARTIT.
Partit en el que els nostres nois van lluitar fins a la fi del partit, contra el Handbol Sant  Cugat que va tindre més encert de cara al gol.