divendres, 29 de gener del 2016

Crònica jornada 14

UN PAS MES CAP A PRIMERA

En la meitat de la Festa Major d`Hivern els cadets del club de handbol jugant contra el Sant Fost van oferir senzillament un dels millors i mes emocionants partits a casa de la temporada.

El resultat final de 30 a 29 explica perfectament l’emoció que durant els 60 minuts de joc es varen viure al Pavelló de l’Illa Esportiva.

En els primers minuts, on els dos equips varen marcar el seu territori contrarestat els gols de manera alternada, es va veure un equip local amb un esperit competitiu com no recordàvem.

El Sant Fost va arribar amb un equip amb jugadors de segon any i alguns juvenils i els nostres amb un molt alt percentatge de jugadors de primer any va plantar cara davant certa superioritat física amb ganes, il·lusió empenta i ordre tàctic tan en atac com en defensa.

El nostre porter es va encomanar de l’ambient i tot i ser de primer any va marcar territori sota els pals i va ser la primera ajuda en la defensa amb parades de mèrit en moments clau.

L’estat de gracia d’alguns del nostres en atac, tan pel centre com per els extrems, va obligar a modificar la estratègia a l’equip contrincant amb marcatges personalitzats per tot el camp però va ser el moment on la resta d’equip va fer valdré la condició del que son, d’un equip i varen seguir marcant la diferencia malgrat la tàctica mencionada i que finalment van tenir que abandonar per afegir un jugador mes en la seva defensa.

En els últims deu minuts el Sant Fost jugant a tota maquina va avançar-se en el marcador però en els tres minuts finals el Handbol Castellbisbal va mostrar el perquè es pot pensar en la primera divisió augmentat el ritme i avançant finalment per un gol a l’equip contrari.

L’afició eufòrica i els pares amb l’orgull de veure els fills jugant i competint.

Però el mes important veure als jugadors mirant-se entre ells donant-se compte de que això rutlla i que tenim espai, ganes i talent per millorar.
Una bona vetllada de handbol.

divendres, 22 de gener del 2016

diumenge, 17 de gener del 2016

dilluns, 11 de gener del 2016

CRÒNICA PARTIT JORNADA 12

CLUB HANDBOL CASTELLBISBAL 44  -  C.H. SANT LLORENÇ /SANT FELIU LLOB 25

Després del parèntesi nadalenc, el cadet del Castellbisbal es va reincorporar a la competició amb una intensitat prou remarcable. A banda de la diferència en la classificació de la lliga, on el nostre equip es troba competint pel lideratge i el St.LLorenç-Sant Feliu es troba en la zona baixa, es va posar en evidència un alt ritme en el joc del quadre local. En tot moment, durant el xoc, el Castellbisbal va deixar clar que estaven disposats a enterrar els dubtes generats en les jornades immediatament anteriors a l'aturada en la competició. Una defensa prou ordenada i disciplinada, sumada a un atac on es van rescatar els mortals automatismes en la cerca del gol, van decantar de bon principi el partit a favor del nostre equip. En resum, una reentré que torna  la il·lusió entre l'afició local.